Galerie Helder

Niek Pulles

Niek Pulles 

"De tijdsgeest inspireert mij tot het uitroepen van een nieuw beroep. “In hokjes denken’’ is wat mij betreft verleden tijd. Het creëren van een vrije beroepsvorm van je specialiteit en in mijn geval is dat een combinatie van een performer en een vormgever: een Performgever.

Improvisatie en intuïtie gecombineerd met materiaal, techniek en ambacht. Daarmee ontstaan ideeën die ik presenteer in visuele vorm, in de verwachting dat er een nog mooier idee uit voortvloeit. Binnen dit proces van inspireren en laten inspireren wil ik ideeën zich laten doorontwikkelen tot product of dienst.

Vernieuwing en innovatie is de onophoudelijke jacht op inspiratie die stuurt naar onbekende combinaties. Inspireren door op eenvoudige en slimme wijze een visueel verhaal te vertellen is mijn missie.

Mensen inspireren en helpen met het verwezenlijken van hun concept en visie. Krachten en talenten bundelen met mensen die mij raken en inspireren moet leiden tot het innoveren van het begrip innovatie. Hierdoor ontstaan onderscheidende resultaten."

 

Curriculum Vitae

Niek Pulles ( Arnhem 1986)

 

Opleiding

2004-2009, Graduated at the Design Academy , Man & Identity, Eindhoven

 

Tentoonstelling

2011, 29 Jan. t/m 13 maart, Galerie Helder, Den Haag in 'Body & Soul' toont Helena met beelden en tekeningen de lichamelijke imperfectie.
Niek innoveert met akoestisch materiaal en verleidt in perfecte vormen van ´second skin´.

2010, October, 23-31 : Graduation Gallery, Design Academy Eindhoven2

2010, June, 4-6: FASHION CLASH, Maastricht

 

Nominatie :

2010, Renee Smeetsprijs

Winnaar : Out of Fashion Competitie, 2010

 

  

Tasmanstraat 188 Den Haag | 070-346 6309