Galerie Helder

Niels Post

U wordt van harte uitgenodigd voor de vernissage van 'On Spam, Comment Spam #31',

een presentatie in woord en beeld door Niels Post

tijdens de expositie 'GeSchwitter’ van Sander Reijgers.

De opening van deze 'On Spam' wordt verricht door Sander Reijgers

op zaterdag 17 september om 16.00 u

 

De begin dit jaar gerealiseerde project space biedt ruimte aan kunstuitingen die een eigen relatie aangaan met het reeds geëxposeerde werk. Als het ware een tentoonstelling binnen de tentoonstelling. Deze nieuwe 'cross-over expo' plaatst het werk van Niels Post (1972) in het hart van de bestaande expositie. Daarmee biedt 'On Spam' nieuwe openingen naar de reeds lopende tentoonstelling 'GeSchwitter'

 

Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties. Zowel buiten op straat als binnen in een tentoonstellingscontext.

Voor deze 'cross-over' tentoonstelling maakt Niels een regel tekst, gevonden in zijn spamfilter, die zich om het stockblok heen vouwt. De regel laat zich pas in zijn geheel lezen door rond het blok te lopen.

 

Niels Post (www.nielspost.com) is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, in tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Naast het produceren van beeldende kunst is Post actief als organisator/curator/artblogger middels www.trendbeheer.com en het Rotterdam VHS Festival.

Tasmanstraat 188 Den Haag | 070-346 6309